klaarhelder.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Plaats Hier Uw Banner
  Herziening voor
  Louis Hagemann
   
   
   
   
  Louis Hagemann
  De Veroordeling!
   
   
   
   
   
   
  PandoraTV
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Ontmaskerd
  Wij speuren altijd door
   
   
   
   
   
   
   
  Misdaad Steven Brown
  Boeken
  Criminele schlemielen.
   
   
   
   
  Het Orakel van Nederland
  Paranorma
   
   
   
  paranormaal.blog.nl
  Laatste artikelen
  bron: The Erie Times-News
   De twee samen in hun verblijf. © ap.

  Een geslaagd experiment in de dierentuin van Erie, Pennsylvania. Een eenzame gorilla werd er 'gekoppeld' aan een konijn en de twee blijken aardig met elkaar te kunnen opschieten.

  De 47-jarige gorilla Samantha verloor in 2005 haar partner Rudy. Volgens de verzorgers was Samantha te oud en te broos om aan een nieuwe soortgenoot te koppelen. Het gezelschap van een konijn daarentegen, zou wel eens de eenzaamheid van Samantha kunnen doorbreken.

  Strelen
  En zo werd Samantha stapje voor stapje 'voorgesteld' aan het overigens Nederlandse konijn Panda. De twee wonen inmiddels samen in hetzelfde verblijf. 'Samantha is erg vriendelijk tegenover Panda', aldus directrice Cindy Kreider. 'Ze delen elkaars voedsel en strelen elkaar zelfs'. Ook de dierentuinbezoekers zijn in de wolken over het opmerkelijke stel.
   
  Geplaatst door Irene van Olffen - Dibbets.
  Lees meer...   (2 reacties)

  Echte liefde overwint uiteindelijk alles……..

       Interview Grazia Louis Hagemann

  In 2005 werd mijn man definitief veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de gruwelijke moord op Corina Bolhaar en haar twee kinderen. Geheel onterecht! Louis heeft geen zuiver verleden, maar hij heeft geen moord op zijn naam staan!

  Ik ken Louis al zeventien jaar. Begin jaren negentig hadden we een relatie van vier jaar. Dat ging uit en we verloren elkaar uit het oog. Na 10 jaar een relatie te hebben gehad met een ander ben ik 2 jaar alleen geweest. Na het overlijden van mijn zus in oktober 2007 kreeg ik opnieuw contact met Louis.

  Tijdens onze ontmoeting bleek al snel dat we nog steeds gevoelens hadden voor elkaar. Louis gaf toe dat hij destijds een grote fout had gemaakt door mij te laten gaan. Ik liet hem ook op zijn beloop al miste ik hem enorm. Wat dat aangaat ben ik een koppige vrouw.

  Louis heeft mij in december 2007 ten huwelijk gevraagd en afgelopen zomer zijn we, in de gevangenis, getrouwd. We kiezen 100% voor elkaar, ondanks de omstandigheden. Menigeen vraagt zichzelf misschien af waarom ik getrouwd ben met iemand die levenslang heeft gekregen. Louis heeft altijd een plaats in mijn hart gehad. Hij is vertrouwd, we hoeven elkaar niets uit te leggen, we kunnen elkaar in elkaars waarde laten, hielden en houden van elkaar. 

  Ik heb mijzelf nooit geschaamd voor mijn relatie met Louis. Mijn familie was eerst verrast dat we elkaar weer zagen. Mijn vader heeft nooit problemen met Louis gehad en mag hem graag. Natuurlijk zijn er mensen die niets meer met me te maken willen hebben, maar daar zit ik niet mee. Ik ben zelf ook heel selectief als het gaat om vriendschappen.

  Lees meer...   (2 reacties)
   

   

  Beeld van het poollicht zoals dat vrijdag te zien was in Ruby, Alaska. © ap.

  Door de zonnestorm van vorige week regende het dit weekeinde over de hele wereld berichten van mensen die het poollicht hadden waargenomen. De geweldige lichtshow deed die van eind januari verbleken, toen zich eveneens een uitbarsting op de zon voordeed.

   Beeld vanuit Canada, eind vorige week. © ap.

  Dat kan komen doordat het vrijdag ging om de krachtigste zonnestorm die de aarde trof sinds 2004, aldus meteorologen. Anderhalve maand geleden waren de mooiste beelden afkomstig uit het noorden van Scandinavië. Ditmaal was er concurrentie uit Canada en Alaska, maar ook uit het zuidelijker gelegen Michigan, Wisconsin en Washington, Amerikaanse staten waarvan de bewoners normaal gesproken het noorderlicht niet te zien krijgen.

  Vanaf het zuidelijk halfrond kwamen eind vorige week vanuit Nieuw-Zeeland en Australië bovendien beelden van het zuiderlicht.

  De ongewoon felle uitbarsting op de zon vond vorige week dinsdag plaats. De deeltjes die als gevolg daarvan het heelal in werden geslingerd, bereikten vrijdag de aarde. Later dit weekeinde kwam de aarde opnieuw in de baan te liggen van zo'n uitbarsting, ditmaal eentje die donderdagavond op de zon werd geregistreerd.

  Lees meer...

  Het is zover, de ticketverkoop voor de eenmalige theatershow van Liesbeth van Dijk is van start gegaan!

  Datum van de show : Zaterdag 14 april 2012 

  Schrijf u snel in want er zijn een beperkt aantal plaatsen. 

  Liesbeth van Dijk, bekend van de programma's zesde zintuig en Paranormale Kinderen gaat het theater in. U kunt deel uitmaken van deze bijzondere gelegenheid. Altijd al een consult willen krijgen van het medium Liesbeth van Dijk? Dan heeft u nu de kans! 

  In een avondshow op zaterdag 14 april 2012 op het mediapark in Hilversum gaat Liesbeth in gesprek met het publiek. Ze zal met haar gave mensen uit de zaal selecteren om verder mee in gesprek te gaan. 

  Loopt u al jaren tegen een bepaald probleem aan en weet u echt niet meer hoe en waar u de oplossing moet vinden? Liesbeth kan u daar nu mee helpen. Door haar speciale gave zal zij op haar eigen speciale manier naar uw probleem kijken en tot een oplossing komen. 

  Liesbeth helpt al jaren in haar praktijk volwassenen en kinderen om te gaan met hun paranormale gave.         Nu wil Liesbeth nog meer mensen de kans geven gebruik te maken van haar hulp door het theater in te gaan.

   

  Grijp uw kans en kom met Liesbeth in contact! Meld u nu aan voor de bijzondere spirituele ervaring op 14 april 2012 via :

  liesbethvandijk@masmedia.tv 

  Vermeld bij de aanmelding: 

  - Uw naam 

  - Aantal personen 

  - Uw adres gegevens 

   

  De kosten per ticket per persoon bedragen €35,- incl. 1 consumptie. 

  De minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar. 
   
  Bron website  Liesbeth van Dijk
  Lees meer...
  Jamie Saunders. © ANP.

  Jamie Saunders, het broertje van The Voice of Holland-winnaar Ben Saunders, is wederom gearresteerd. Ook deze keer gaat het om een mishandelingszaak.

  Shownieuws.tv meldt dat Jamie Saunders een nacht in de cel heeft moeten doorbrengen. Het zou gaan om een nieuwe zaak en dus niets te maken hebben met de vijf gevallen waarvoor hij in het verleden al eens aangeklaagd werd.

  Twee weken geleden zat de Saunders-telg ook al in een politiecel na een ruzie met stadstoezicht.

  Lees meer...
   
  Louis van Gaal. © epa

  Louis van Gaal heeft het stilzwijgen doorbroken. De voormalig trainer en directeur van Ajax hield de voorbije maanden zijn lippen stijf op elkaar, nadat hij in beeld was als directeur. Nu de rechter dat vorige maand verbood, loopt Van Gaal leeg in het voetbalblad ELF, dat vanaf vandaag te koop is. 'Het is verwerpelijk dat niemand van Ajax stelling nam tegen de bedreigingen aan het adres van Sturkenboom en Ten Have.'

   
   En wat me ook is opgevallen: diegenen die de visie van Cruijff hebben vertaald, zijn allemaal mensen die aan de Johan Cruyff Universiteit hebben gestudeerd. Met andere woorden: er wordt steeds gezegd dat oud-voetballers het allemaal zo goed weten en het allemaal voor het zeggen moeten hebben, omdat ze slimmer en intelligenter zouden zijn. Maar álles wat er op papier staat, hebben die mensen van de Johan Cruyff University gedaan. Dat klopt toch niet?  
  Louis van Gaal
   
   
   
  © epa
  'Ajax stond in de fik', daarom reageerde Van Gaal op de vraag om hulp uit Amsterdam. Hij spreekt van 'Chaos, Angst en Wantrouwen.' De hoofdletters zijn van hemzelf in het geautoriseerde interview met ELF, waaruit AD Sportwereld vandaag publiceert. Van Gaal zegt daarin: 'Eigenlijk wil ik liever trainer/coach zijn, dan directeur. Maar ik realiseerde me dat die laatste functie binnen Ajax wel hard nodig was. En ik was natuurlijk al eens eerder directeur geweest en ook tóen heb ik structuur in de organisatie aangebracht.'

  'Wat ik eigenlijk het meest verwerpelijke van de hele heisa rondom Ajax vond, was dat er niemand stelling heeft genomen tegen het bedreigen van Ten Have en Sturkenboom. Niets gehoord van De Telegraaf. Of van Cruijff en zelfs niet van de Bestuursraad van Ajax. En dát, terwijl hun éigen president en directeur bedreigd werd. Dat is erg hoor!'

  Het begin
  'Cruijff zat daar en ik had niet de behoefte om iets mét hem te gaan doen. Dat is zelfs niet bij me opgekomen. Op uitnodiging van AZ ging ik op 15 oktober mee naar de in 2-2 geëindigde uitwedstrijd tegen Ajax. In de Arena zijn toen zoveel mensen tegen me aangelopen. Werknemers, ereleden, leden van de ledenraad... Allemaal spraken zij over de chaos en de onrust. En allemaal vonden ze dat het de hoogste tijd voor mij werd, om terug te komen. Om te komen helpen! Na die wedstrijd is er een proces op gang gekomen van e-mails en telefoontjes en in het verlengde daarvan de vraag of ik niet die algemeen directeur van Ajax zou kunnen worden. Dat was vooral om de club uit de brand te helpen, want die stond in de fik.'

  De Directie
  'Structuur is een vereiste. Dat is ook de reden dat Martin Sturkenboom en Danny Blind direct werden aangesteld. Omdat er binnen Ajax direct behoefte aan leiding was. Zij konden alvast observeren hoe de organisatie nu werkte, waar nodig ondersteunend zijn en indien nodig konden ze ook ingrijpen. Ik zocht iemand die uit de technische hoek kwam en die een soortgelijke visie bezat als ikzelf, zodat hij het functioneren van de jeugdopleiding op niveau kon beoordelen. En als er iemand is, die binnen Ajax wél alle kennis verzameld heeft, dan is dat wel Danny Blind. Ik heb hem in zo veel aspecten zélf kunnen beoordelen.'

  De Chaos
  'Ik hoop het niet...(dat de chaos voortduurt, red.) Maar voor zover ik denk en uit alles wat ik hoor, heeft deze club héél dringend structuur nodig. En daar zijn krachtige mensen voor nodig. Cruijff praat altijd over de 14 trainers. Maar daar zijn er enigen bij die slechts een paar uur per week op het veld staan. Ajax is meer dan 14 trainers, het is een organisatie van meer dan driehonderd medewerkers die fulltime werken. En wat me ook is opgevallen: diegenen die de visie van Cruijff hebben vertaald, zijn allemaal mensen die aan de Johan Cruyff Universiteit hebben gestudeerd. Met andere woorden: er wordt steeds gezegd dat oud-voetballers het allemaal zo goed weten en het allemaal voor het zeggen moeten hebben, omdat ze slimmer en intelligenter zouden zijn. Maar álles wat er op papier staat, hebben die mensen van de Johan Cruyff University gedaan. Dat klopt toch niet?'

  De Cruijff-lijn
  'Er wordt gezegd dat er binnen Ajax nu volgens de Cruijff-lijn wordt gewerkt. Onzin! Er is net zo min een Cruijff-lijn als een Van Gaal-lijn. Er bestaat alleen maar een Ajax-visie en die is er al zeker 25 jaar. Ik heb daar ook aan bijgedragen net als Cruijff, alleen heb ik er langer gewerkt. Negen jaar heb ik als trainer/coach bij Ajax gefunctioneerd en dat was Cruijff niet gegeven. De individuele talentontwikkeling waar het nu ineens over gaat, staat al in het rapport dat ik in 2004 bij Ajax heb geschreven.'

  De Toekomst
  Het blad ELF vroeg of, mocht over een jaar blijken dat het helemaal fout gaat bij Ajax, ze hem weer 'zo gek' krijgen om te helpen? 'Misschien ben ik dan wel ergens aan de slag. Ik ben in een bevoorrechte positie dat ik kan beslissen wat ik wil. Ik zeg niet dat de deur voorgoed op slot zit. In mijn vorige periode bij Ajax als technisch directeur heb ik een keer in een emotionele bui gezegd 'ik kom nooit meer of al die mensen die geen vinger hebben uitgestoken bij mijn ontslag bij Ajax als TD moeten weg zijn'. Nou, die wáren nu weg en dús kon ik terugkomen. Nu is het aan de bestuursraad onder leiding van Hennie Henrichs en Cruijff en consorten. Veel succes! We gaan het wel zien!'

  Het volledige interview met Louis van Gaal is te lezen in het nieuwe nummer van ELF Voetbal dat vanaf vandaag overal te verkrijgen is.

  (Redactie)
  Lees meer...
  Guy Barzily. © ANP

  Guy-Brazily, de pianosensatie die het aflegde in de live-shows van The Voice of Holland, raakte vanmorgen bij een zwaar auto-ongeluk betrokken. Dat gebeurde vlak bij Zwolle.

  Guy was op weg naar huis na een optreden, toen het ongeluk plaatsvond. 'O mijn god! Overleefde net een verschrikkelijk auto-ongeluk!' schreef Guy op zijn twitteraccount. Om daaraan toe te voegen: 'Iedereen is gelukkig oké, maar onze auto is totall loss.' Daarvoor had hij een optreden in Harderwijk.
  Lees meer...

  Mitchell Liam Glenn, alias 'Erin', had anderhalf jaar lang een online relatie met een man die hij nooit ontmoette. Glenn liet zijn prooi geloven dat hij een vrouwelijk model was dat geld nodig had voor haar carrière. Hij sprokkelde zo voor 46.000 euro aan liefdesgeschenken bij elkaar.

  Het lukte 'Erin' maar liefst 34 keer om van haar slachtoffer een betaling los te peuteren, zo schrijft onder meer de Herald Sun. Het zogenaamde tienermeisje had dat geld nodig voor schoonheidswedstrijden en modelopdrachten. De hele fraude begon als een grap onder tieners, maar draaide uit op iets 'gemeens, lafs, wreeds en smerigs', zoals werd verteld tijdens het proces tegen Glenn. Het afgezette slachtoffer geloofde al die tijd in een 'langdurige oprechte relatie'.

  Geld lenen
  Glenn had zich aangemeld op een populaire datingsite met een aantal profielen, waaronder dat van 'Erin' die hij een geloofwaardige achtergrond meegaf. Het gevolg was dat zijn slachtoffer tussen  juni 2010 en juli 2011 nagenoeg zijn hele spaargeld aan 'Erin' besteedde. De gedupeerde leende zelfs geld bij de bank en bij zijn ouders om zijn virtuele vriendin te paaien. De twee ontmoetten elkaar echter nooit in het echt.

  Glenn, inmiddels 19, staat terecht voor de fraude. De rechter veroordeelde hem tot drie jaar cel, maar omdat hij schuldig heeft gepleit aan één geval van fraude, is hij onmiddellijk vrijgelaten.
  Lees meer...
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl