klaarhelder.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Plaats Hier Uw Banner
  Herziening voor
  Louis Hagemann
   
   
   
   
  Louis Hagemann
  De Veroordeling!
   
   
   
   
   
   
  PandoraTV
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Ontmaskerd
  Wij speuren altijd door
   
   
   
   
   
   
   
  Misdaad Steven Brown
  Boeken
  Criminele schlemielen.
   
   
   
   
  Het Orakel van Nederland
  Paranorma
   
   
   
  paranormaal.blog.nl
  Jaarvoorspelling 2010, Sonja Zeeman, Ard Vink, Marisa Bottenheft en Linda Bolman

  Vooruitzichten 2010

  Mooier kan ik het niet verwoorden natuurlijk van de dames en heer van Enigma, ben wel blij dat ze hun voorspelling voor Paravisie ook hier laten plaatsen.

  Onder de noemer: ‘Ridders van de Ronde tafel’, uiteraard met een knipoog zijn de onderstaande voorspellingen collectief opgesteld door Paragnosten vanuit Stichting Enigma. In Engeland is het heel gebruikelijk dat paragnosten eens per jaar bij elkaar kruipen om gezamenlijk te voorspellen. De voorspellingen worden dan in een gezegelde enveloppe bewaard en het jaar daarop geopend onder toeziend oog van een getuige. Gezamenlijk wordt er dan gekeken wat er is uitgekomen van deze voorspellingen. Een traditie die ook wij als organisatie hebben overgenomen. Voorspellingen wekken vaak een minder positieve indruk. Het is soms net alsof paragnosten de onheil vertellen binnen de paranormale branche zijn. Dit is uiteraard niet onze bedoeling.  Voorspellingen helpen ons interpreteren van ‘beelden’, en andere paranormale informatie zodat wij hier uit kunnen leren. En natuurlijk is het ook een beetje een ‘sport’. De onderstaande voorspellingen zijn tot stand gekomen met medewerking van: Ard Vink, Sonja Zeeman, Linda Bolman en Marisa Bottenheft.

  Nederland:

  Amusement: Een bekende  presentator zal zijn werk tijden niet kunnen doen, hij lijkt even uitgeschakeld. (SZ)

  fhand1

  Derek Ogilvie gaat zich richten op een compleet nieuw tv. programma. Zijn theatershows lijken half 2010 als gevolg hiervan stop gezet te worden. (SZ) 

  Binnen het koningshuis komt er een scheiding. We hebben het niet over Prins Willem Alexander en Maxima (SZ)

  Scheiding binnen het koningkijkhuis in Scandinavië, een prinses komt weer op vrijersvoeten. (AV)

  Twee Nederlandse jonge heren gaan Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Ik denk aan Nick en Simon (SZ)

  Leuk nieuwtje voor MB: Voorzie een tv opname. (SZ)

  De kans is groot dat het concept van het Songfestival gaat veranderen, mogelijk dit jaar al. (AV)

  Het lijkt alsof er een hype ontstaat van tv programma,s die volgens velen eigenlijk niet kunnen: Boer zoekt vrouw krijgt een tegenhanger. Begrafenissen en crematies op TV als entertainment / shockeffect. Vraagtekens bij de show van Uri Geller. Maar er komt ook weer een soort van Zeskamp terug bij meerdere zenders. (AV)

  Politiek en Economie:

  Februari: TPG post bezwijkt onder de concurrentie (MB) Ook (AV) ziet het bekende logo van TPG. Geel grijpt in, geel??, De Duitse Bundespost??

  Maart: Rond maart 2010 wordt er voor mensen die arbeidsongeschikt zijn een regeling getroffen waardoor zij in de VUT terecht kunnen komen i.p.v. re-integratie projecten. (SZ)

  April: De regering komt steeds meer onder druk te staan, TON is absoluut exit en ook de PVV kan zijn spullen wel ga inpakken volgens de peilingen gaan ze er behoorlijk op achteruit. (LB)

  Mei: Een Nederlandse bank (verzekeraar/ beleggingen) in opspraak / problemen. (MB)

  November: 12 november een grote internet storing, een verplicht dagje niets tot weinig doen op het werk. (MB) . AV voorziet een storing in de telecom installatie, urgenlang geen gebel mogelijk. (AV noemt geen datum)

  December: Het vuurwerk verbod gaat een feit worden. (LB)

  Tijd onbekend: Een groot schandaal binnen de regering komt boven water. Het betreft: zorgverzekeringen en frauduleuze praktijken. (SZ)

  Een aanhoudende stroom van bedrijven die failliet gaan, veel ondernemers zien het niet meer zitten en / of hebben te weinig armslag. Veel leed onder eigenaren van bedrijven die leven dikwijls onder het bijstand minimum.  Het wordt een jaar waarin onze bevolking weer wat meer vertrouwen gaat krijgen in geldelijke zaken, maar ze blijven Hollanders met de hand op de knip(AV)

  De economie zal ‘schijnlijk’, aantrekken. Deze euforie zal maar kort standhouden en steeds meer bedrijven zullen het niet meer redden. Schijn bedriegt en al hoewel we ondervinden dat de komende twee jaar de economie iets aantrekt met als tegenhanger de vele werkelozen zal helaas deze zeepbel daarna knallen. Dit heeft te maken met kredieten die wereldwijd geen fundament hebben. Ik voorzie dan ook dat er nog een bank zal stranden (met oranje logo), maar eind 2011. (MB)

  De volgende bank die sneuveld zal niet dit jaar gebeuren maar later (AV)

  De economie gaat eindelijk weer beter, enkele bedrijven hebben nog moeite om weer overeind te krabbelen, maar het einde van de crisis is echt een feit in 2010 (LB)

  Veel fileleed en protesten tegen rekeningrijden. Bevolking vind los eerst de files op en dan pas rekeningrijden. Weer opnieuw problemen met de Hollandse brug. (AV)

  Gezien de recente gebeurtenissen wil koningin Beatrix het gezin van Willem Alexander en Maxima beschermen. Ze was van plan af te treden maar doet het dit jaar nog niet. (AV)

  De AOW leeftijd gaat op de helling. De uitkeringen blijken te laag, veel oudere kunnen er niet meer van rond komen, met name door de hoogte van de eigen bijdrage voor hulpverlening. (AV)

  De lontjes aangaande straatterreur van jongeren worden extreem korter. Ergens in een probleem situatie gaat een stadsbus op zijn kant. (AV)

  Er komt aan het ligt dat ook de overheid is verweven in de wapenhandel. Dit levert veel rumoer op. Dit heeft mogelijk ook te maken met een bank die in opspraak komt en het uitlenen en beleggen van geld. (MB)

  Een jaar waarin politie en recherche voor schut staan, zowel in functionaliteit, doelstellingen en eerlijkheid. Na de beveiligingsfiasco’s, komen nog meer missers en plotseling ontbrekende papieren om deze zaken te verdoezelen. Roberto Stegemans verslaat Peter R. de Vries.  (AV)

  Allochtone jongeren proberen zelf wat meer in gesprek te komen met de mensen om hun heen, na aarzeling kan hieruit op meerdere plaatsen veel worden opgelost. (AV)

  Gekissebis over parkeer tarieven. Is het wettelijk wel toegestaan? Kan niet iedereen parkeergeld vragen als de auto van een ander op de logische plek voor het huis staat.  (AV)

  Ondanks dat onze minister niet gekozen is als voorzitter van de EU, zie ik hem toch vertrekken naar een ander positie. Mogelijk spreken wij over een positie binnen de VN. (MB)

  Sport en cultuur en overige:

  Ongeval met lange skif op een roeiwedstrijd. Een boot vaart daar waar hij niet hoort te zijn. Mogelijk 3 doden, 2 roeiers en een kijker. (AV)

  Een belangrijk monument (erkend pand door monumentenzorg) vermoedelijk in Zuid Holland, wordt zwaar beschadigd. (AV)

  Veel dode vissen in de provincie Zeeland, een bewuste gifdumping of een aantal ontploffende projectielen kunnen mogelijk de oorzaak zijn. De mosselvisserij komt hierdoor in de problemen. (AV)

  Perikelen rondom een Nederlands persoon uit de geschiedenis. (bijvoorbeeld: Johan van Oldenbarneveld) Is de tekst in onze geschiedenis boeken wel correct. (AV)

  Een klein vliegtuig veroorzaakt schade aan schiphol (gebouw) (AV)

  Helaas moet ik de voetbal supporters teleurstellen. Het begint allemaal zo mooi, maar ik heb de indruk dat de Nederlandse ploeg een doorslaggevende wedstrijd verliest met 3-2 en dan spreken we of over de 2e wedstrijd of over de 2e ronde. (MB)

  Juli: Eind deze maand krijgen we te maken met ongeregeld heden bij een voetbalwedstrijd er wordt behoorlijk in gegrepen door politie en ME. Er komt wederom een discussie opgang: Was er wel genoeg Blauw op straat. (LB)

  Het voetbal vandalisme neemt weer steeds grotere vormen aan. Een aantal belangrijke wedstrijden in grote steden worden daarom afgelast. (Rotterdam) (MB)

  Nederland wint tijdens de winterspelen: schaatsen mannen 1 x goud en 1 x brons op een lange afstand (AV)

  Na een moord op een taxi chauffeur bij een station op klaar lichte dag komt er een landelijk betoog (staking) over de veiligheid van taxichauffeurs. (MB) / (AV)

  Het zuiden van ons land krijgt te maken met een schandaal inzake pedofilie en de kerk. (MB)

  Natuur Nederland:

  Weerberichten Nederland: We kruipen in de huid van Pellenboer:

  Januari: Het is dit jaar wel opvallend warm voor de tijd van het jaar. (LB)

  Voorzie voor 2009/ 2010 een zachte natte winter, jammer maar geen 11 stedentocht. (MB)

  Eind januari, begin februari, droog met zon. (MB)

  Februari: Een flinke storm zal zij sporen na late in februari. Door de zware wind zullen zich enkele persoonlijke ongelukken voordoen, ook de bomen krijgen het zwaar te voorduren. De dijken hebben moeite met het woeste water, en enkele dijken zullen met name in het noorden van het land verhoogd moeten worden. (LB)

  In februari zie ik twee periodes met zwaardere weersomstandigheden. Ik voor zie 1 x een storm met heel veel wateroverlast, schuttingen en bomen waaien om. Het lijkt dat enorm guur herfst weer. (MB)

  Maar ook voorzie ik een koude front met storm, een hagel en sneeuw storm die ons land voor een hele korte periode ontwricht. (circa 2 dagen) Voor onze oosterburen wordt het nog een tikkeltje erger dan bij ons. (MB)

  Maart: Het voorjaar zet vroeg in dit jaar en we kunnen rekenen op een mooie lente. (LB)

  Na nog even wat naweeën van een koude front aan het begin van maart, guur weer met wind maar we mogen vanaf halverwege maart rekenen op zachter bijna lente weer. (MB)

  April: Redelijke tamme maand. Het is overwegend droog, met een flauw zonnetje. (MB)

  Mei: Eind mei mogen we gaan genieten van een periode met heel veel zon. (MB)

  Juni: Na het warme weer in mei, zullen we begin juni even iets terug vallen in temperatuur en niet zo veel zon, maar dit klaart daarna weer op. Het wordt niet zo warm als in mei. (MB)

  Juli, Augustus, en September: Worden wat tammere maanden. Het is niet echt warm, maar gewoon met toch ook wel wat neerslag begin september. Eind september mogen we nog genieten van een mooie week. (MB)

  Oktober: De herfst val laat in. Circa de 2e helft van oktober. Maar dan krijgen we ook echt herfst weer. Wel wat warm voor de tijd van het jaar. (MB)

  November: Echt herfst weer maar net als dit jaar wel wat warm voor de tijd van het jaar. Het kan af en toe flink stromen. (MB)

  December: Ja, ja, we krijgen sneeuw!!, Na velen jaren een witte kerst. (MB)

  Flevopolderdijken aan de wandel. Het is net of (meerdere) delen van eenzelfde polderdijk langzaam verschuiven. (AV)

   In de zomer van 2010 zijn er steeds minder bijen. Echt iets om ons zorgen over te maken. In sommige streken krijgen we te maken met extreem veel muggen.

  Buitenland:

  Amusement: Een bekende Engelse zangeres komt te overlijden (SZ)

  Politiek en Economie:

  Februari: In beeld zie ik het gijzeldrama voor mij zoals we dat in Besian hebben meegemaakt. Omdat er in beeld sneeuw zichtbaar ik heb ik de indruk dat dit zich zal herhalen in de maand februari, wederom in een Oostblokland. Het betreft een extremistische groep die eisen stelt aan de regering. (MB)

  Ook (SZ) benoemd onafhankelijk het gijzeldrama in Besian. Deze keer gelukkig iets minder gewonden. Het voelt dichterbij dan de vorige keer. Ze benoemd geen tijdsbestek.

  In februari / maart voorzie ik politieke spanningen rondom Kazachstan (Rusland) Opnieuw oplaaiende geschillen met daarbij mogelijke militaire acties. (MB)

  Mei: America: In het Midden van het zuiden voorzie ik een schietdrama op een middelbare school. We spreken over een groep doorgeslagen jonge mannen (van 17 t/m 21 jaar) die zich met name richten tegen de zwarte mede leerlingen.

  Juli: In een beeld zie ik hoe een groot gebouw van de Verenigde Naties met velen vlaggen voor het gebouw door het midden splijten. Dit betekend of letterlijk het instorten van het gebouw of een breuk binnen de VN. Datum 21 juli

  Tijd onbekend / nvt:

  Berlusconi zal eindelijk berecht worden. Wel probeert hij de zaak te vertragen en te op te schorten. (SZ)

  Een bom (terreuraanslag) zal Duitsland opschrikken. De precieze tijd en omvang is mij niet bekend. (SZ)

  Belgie: Veel, heel veel zorgen in Belgie, herhaaldelijk staakt het openbaar vervoer en ook de luchthavens sluiten. Nog meer bedrijven sluiten daar de deuren. Winkelstraten worden duistere doodse straten. (AV)

  Ik zie het nog wat somber in voor onze Zuiderburen. De economie wordt steeds zwakker en velen bedrijven moeten hun deuren sluiten en massa ontslag zal een deel uitmaken van het straatbeeld. De mensen komen in opstand met stakingen en demonstraties. (MB)

  Griekenland: Een zwarte grote boot gaat ten onder, anders dan ongeluk of schade. (AV)

  Rusland: Rusland krabbelt weer overeind, hard werken wordt beloond. (AV)

  Onrust in de Oekraine, ik voorzie problemen omtrent een kernreactor. (MB)

  Korea: Sabotage in grote bedrijven. (AV)

  De verbanden tussen Zuid Korea en de rest van de wereld blijven zeer moeizaam verlopen. Met name vanwege het doorzetten van het ontwikkelen en testen van kernwapens. (MB)

  Frankrijk: Schandalen van voormalig staatshoofden komen boven water (AV)

  China: Ondanks verwoede pogingen worden de problemen, als we praten over mensenrechten met China groter. In beeld zie ik een schandaal waarbij ook jonge vrouwen en kinderen gevangen worden genomen. (MB)

  Iran, Pakistan en Afghanistan blijven te maken hebben met terreur aanslagen met als oorzaak cultuur en geloof. Het is nu al weer een langere periode wat rustiger in Iran, maar helaas zullen ook zij wederom geconfronteerd worden met geweld. Ook in Israel en Jordanië blijft het onrustig met over en weer aanslagen.  Wat mij opvalt (toe-valt) is dat alle genoemde landen tussen de 30e en 80e breedte graat op een rijtje liggen. (Israel zelfs op de 30e breedte en 30e lengte graad) Het is net alsof dit grondgebied een eeuwig karma draagt.

  Europa en Brussel als geheel met elkaar verbonden. Maar ik heb niet het idee dat dit in 2010 soepeltjes zal verlopen. Binnen de EU voorzie ik twee kampen die voor de nodige onrust zal gaan zorgen.

  Sport en cultuur en overige:

  Egypte: Nieuwe vondsten in het woestijnzand, weer een onverklaarbaar voorwerp, waar komt het vandaan?(AV)

  Amerika: Tegenslag in de ruimtevaartprogramma, testvluchten met veel storingen. (AV)

  Ik voorzie een grote tegenslag in de ruimtevaart in Amerika. Het lijkt op een mislukte lancering. (MB)

  Natuur  Buitenland:

  Februari: Een aardbeving in het oosten van Marokko bij de grens met Algarije. (MB) Wat mij aan de beelden opvalt is dat het met name ’s nachts enorm koud is. Daarom vermoed ik dat we spreken over de maand februari.

  Juli: Aardbeving in China t.h.v. Boaton. (MB)

   Hevige wateroverlast in Italite (MB)

  Augustus: Griekenland: Een grote brand op de Griekse eilanden, het zal niet bij een enkele brand blijven. Grote natuur gebieden gaan verloren maar ook veel bevolking zal zijn huis verliezen aan deze brand. (LB)

  Tussen de 10e en de 20e breedtegraat een zeebeving in de Indische oceaan. (MB)

  Een enorm orkaan zal zich ontplooien en een spoor achterlaten ter hoogte van Cuba,  Tahiti, Miami, New-orleans tot aan Atlanta. (MB)

  In het late voorjaar voorzie ik ook grote schade door wervelstormen in het mid-zuiden van de VS. (MB)

  In het warme voorjaar zullen er flinke aardschokken voelbaar zijn in Sant Francisco en Los Angeles.(MB)

  Er is veel wind op komt. Ook boven de Atlantische oceaan voorzie ik een orkaan ter hoogte van Europa. (MB)

  September: Sumatra en Jakarta krijgen weer te maken met hevige overstromingen. (MB) Ik ben wat onzeker over het tijdstip.

  Filippijnen krijgen te maken met wateroverlast en modderstromen. (MB)

  Oktober: Zowel Vietnam als Nepal krijgen te maken met een onrustige vulkaan. (MB)

  November:

  December:

  Geen tijdbestek genoemd:

  Wederom lijken de Benelux landen vooral in de ban van de varkensgriep of vogelgriep een herhaling van enkele jaren geleden. Tijdsbestek is onbekend. (SZ)
   

  Reacties

  roxanne op 14-05-2010 01:08
  op 12-06-2010 10:08
  ja, inderdaad, de PVV heeft flink verloren
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl